Livet i Terrasserne – Glæd dig til forpremieren!

Morgenkaffe på altanen, en løbetur på Fælleden, aftendyp i havnebadet og nem aftensmad fra restauranten nede på hjørnet. I Terrasserne starter dit nemme hverdagsliv i luksuriøse rammer. Allerede nu kan du skrive dig op til premieren på Islands Brygges 35 kommende liebhaver-lejeboliger her.
Vi glæder os til at slå dørene op til en gennemført boligoase med fri adgang til en lang række eksklusive faciliteter.

Velkommen til et nemmere liv

Den perfekte start på dagen
Lav en god kop kaffe i dit store designerkøkken, og åbn skydedørene ud til en dejlig morgenstund i solen. Udsigten fra din private altan er helt sublim, og morgenen starter roligt til lyden af Islands Brygge, der vågner.

Dit nye drømmekøkken indeholder:

En sund hverdagsrutine
Brug Terrassernes eget udendørs træningsanlæg til at få pulsen op. Enten som en aktiv start på dagen, eller som den perfekte afslutning når du kommer hjem fra arbejde. Kombinér besøget på fitnessredskaberne med en løbe- eller cykeltur i Fælledens natur.

Nem take-away og lækre restauranter
Dit nye nærområde vrimler med gode spisesteder. Er du til sushi, pizza, Michelin-mad eller hjemmelavet, italiensk is? Gå en aftentur på Islands Brygge og lad dig lokke af de mange dufte fra bydelens gode restauranter. Det er også altid muligt at få leveret en mad-kasse i den fælles pakke-boks på ejendommen.

Gode weekendaktiviteter
Der er altid noget at lave i Terrasserne. Med adgang til flere unikke udezoner, kan du hurtigt finde på en hyggelig weekendaktivitet med familien eller vennerne:

Planer og priser eksklusive lejeboliger

Services til alle lejere

Som lejer i Terrasserne får du adgang til faciliteter, der er skabt for at gøre din hverdag så nem og komfortabel som muligt:

Skal du med til forpremieren?

Der er ikke længe til, at udlejningen starter i Terrasserne, og med kun 35 lejeboliger på en så attraktiv beliggenhed, bliver der rift om pladserne på Artillerivej.

Skynd dig at skrive dig på interesselisten, og vær blandt de første, vi sender en invitation til forpremieren.