stort køkken-alrum

Storslåede køkkendrømme og store badeværelser i Terrasserne

I Terrasserne kan din drøm om et stort køkken-alrum gå i opfyldelse. Quooker, egetræsskuffer, Silk coating og kvalitetsdesign passer smukt ind i det store leverum, der er som skabt til familiemiddage. På lune sommeraftener kan I også åbne de brede skydedøre ud til altanen og lave lækker grillmad til gæsterne.
Kom med ind i lejeboligernes storslåede leverum, hvor der ikke er sparet på noget.

Skabt til familiemiddage og grillhygge

Køkkenet er en vigtig del af boligen. Måske den allervigtigste. Det er her i køkken-alrummet, at I skal være sammen som familie, invitere gæster til middage og nyde aftenroen i sofaen. Derfor har Terrassernes køkken-alrum også fået ekstra opmærksomhed – både mht. planløsningen og i forhold til materialevalget.

Terrassernes køkken-alrum er boligens hjerte, placeret ud til de høje vinduespartier og skydedøre, som kan åbnes helt op ud til en stor terrasse eller altan. Det betyder, at man i hele sommerhalvåret kan lade dørene stå åbne ud til sin grønne oase, og nyde hvordan køkken-alrummet bliver dobbelt så stort.

Materialer man får lyst til at røre ved

Køkkenet er fra Designas kollektion Silk med en mat coating, som er uimodståelig lækker at lade hænderne glide henover. Det flotte designerkøkken findes i en enten beige eller grå farve, som står i smuk kontrast til de lyse rum og de brede egetræsgulve med gulvvarme.

Det naturlige egetræ går igen i køkkenets fingertappede egetræsskuffer, som gør oplevelsen af at arbejde i et køkken, lavet af godt håndværk, komplet. I nogle køkkener har designerne i stedet for den silkebløde coating valgt at lade egetræsskuffernes fronter få fuldt fokus, som et luksuriøst statement i høj kvalitet.

De elegante detaljer fortsætter med en sort Blanco vask med den uundværlige Quooker, og en flot bordplade i enten sort granit eller praktisk og eksklusiv kompaktlaminat, som kun behøver minimal vedligeholdelse.

Ovnen er i mange lejligheder monteret oppe, så den er nem at komme til, og alle hårde hvidevarer er fra Miele.

 

Terrassernes gennemførte køkkendesign er nøje udvalgt med respekt for den elegante arkitektur, som køkkenet skal indgå i.
Et så markant leverum, med kæmpe vinduespartier og kig til naturen, fortjener de bedste materialer.

De vigtige små detaljer i dit køkken

En anden lille detalje, som man måske ikke lægger mærke til ved første øjekast, men som man i høj grad vil sætte pris på som beboer i Terrasserne, er den specialbyggede inddækning over køkkenskabene, som lukker disse af mod loftet, så man slipper for, at snavs og støv samler sig over skabene. Bare en lille ting, men alligevel endnu et tegn på den omhyggelighed og sans for detaljer, som alle dele af Terrasserne har gennemgået.

Elegante badeværelser med god plads til selvforkælelse

Det eksklusive materialevalg og iscenesættelsen af boligens livsnyder-tema fortsætter på de store badeværelser. Der er rig mulighed for selvforkælelse, lange bade og spanydelse i lejlighedens badeværelse, og flere lejligheder har desuden også fået installeret et ekstra gæstetoilet.
Køkkenets modige farvevalg finder du gentaget på badeværelset, hvor de sorte detaljer sætter en elegant stemning.

På Terrassernes badeværelser får du:

  • Klassisk design med Vola HV1 armatur og Vola Rainshower bruser i en flot, mat farve
  • Miele vaskemaskine og tørretumbler
  • Duravit badmøbel i middelhavs-eg med store skuffer inkl. indretningssystem
  • Stort spejl med lys fra Duravit
  • Sorte spots i loftet, som matcher de mange andre sorte detaljer
  • Væghængt Starck III toilet fra Duravit og gulvafløb fra Unidrain

Se de forskellige plantegninger, og glæd dig til udlejningspremieren

Selvom materialevalget og designdetaljerne går igen på alle badeværelser og køkkener i Terrasserne, er lejlighedstyper og -størrelser meget forskellige. Prøv selv at gå på boligjagt rundt mellem plantegningerne, og find din favorit lejebolig her.