Område

Solopgange over Fælleden -
Solnedgange over Bryggen

En lejebolig i Terrasserne er et tilvalg af byens skjulte skatte. Drømmen om at forene grønne omgivelser og naturoplevelser med livet som byrotte, er normalt ikke nem at finde i Københavns tætpakkede gader. Terrasserne ligger som en tilbagetrukket perle på kanten mellem Amager Fælleds fredede natur og byens charmerende kanalliv. Her får du den sjældne kombination af byens puls og en kort distance til arbejde, samt en mulighed for hver dag at vende hjem til din rolige naturoase med et dyp i havnebadet eller en aftentur på Fælleden.

Løbeture mens solen står op over Københavns vilde baghave, og dejlige aftener på altanen mens byens spir farves orange.

Naturen som nabo

I Terrasserne får du naturen som din nærmeste nabo. Ikke noget med først at skulle kaste dig på cyklen eller gå mod metroen for at finde vej ud i det grønne. Naturen ligger bogstaveligt talt lige foran din dør og venter.

Omgivet af stikkende havtornsbuske, høje træer, stille søer og store engområder med knæhøjt græs, er det let at glemme, at Amager Fælled kun ligger små 10 minutter væk fra Indre By.

Slip din indre naturnørd løs i jagten på forårets haletudser, mens du drømmer om aftenens menu, der venter på din yndlingsrestaurant i Kødbyen.

Solbadning og sand mellem tæerne

Glæd dig til at blive stamgæst på Bryggens hippe sandstrand, Havnevigen. Synet af hvidt sand og forfriskende badevand lokker masser af solelskende vandhunde til hver sommer.

Hop i badekåben og gå den korte distance over Artillerivej, til et dejligt dyp i Københavns Havn.

Det charmerende byliv omkring Havnevigen byder også på flere caféer, hvor du kan tanke lækre forsyninger til en varm dag ved vandet.