Bolig

Bemærk at på boliger med underetage er det angivede antal værelser inkl. rum i underetagen.

Liebhaveri og livsnydelse ned til mindste detalje

Lejlighedens hjerte er det store leverum med et moderne designerkøkken fra Designa, der indbyder til gode middage med venner og familie. Det mørke køkken er en gennemført køkkendrøm med et rigt detaljearbejde og god kvalitet fra bl.a. Miele.

Glem alt om kliniske, standardløsninger og metervarer. Køkkenets farve og materialer er nøje udvalgt til at passe ind i Terrassernes overordnede designmanual, der vægter farvekoordinering og eksklusivitet højt.

Fornemmelsen af ro og rummelighed fortsættes ud i de store badeværelser, hvor kendte mærker som Vola, Duravit, Unidrain, og One A åbenbarer endnu flere gennemførte designdetaljer, som både du og dine gæster kan lade sig fortabe i.

Terrassernes lejligheder indeholder så mange unikke detaljer, at de skal opleves i virkeligheden. Du skal selv have fornøjelsen af at lade fingrene glide over det varme egetræ, at åbne en dør med et ergonomisk designhåndtag og se farvespillet i køkkendesignet med dine egne øjne. Mærk materialerne. Få de små designfortællinger. Bliv forelsket.