Dagligstue med altan-udsigt

Foren storbylivet med en hjemlig naturoase

Drømmer du om at bo midt i en rolig oase med udsigt til grøn natur, men samtidig have alle storbyens faciliteter lige ved hånden? Så er Terrasserne dit nye drømmehjem!
I hjertet af Amager Fælleds åbne, grønne vidder opføres 35 eksklusive lejeboliger, der danner rammerne for et luksushjem på kanten mellem byliv og vild natur. Læs mere om, hvad det naturskønne område lige ved Islands Brygge har at tilbyde.

Drømmen om at forene grønne omgivelser og naturoplevelser med storbylivet, er normalt ikke nem at finde i Københavns tætpakkede kvarterer. Terrasserne ligger som en tilbagetrukket perle på kanten mellem Amager Fælleds fredede natur og byens pulserende liv.

Hils på din nye nabo – naturen!
I Terrassernes nybyggede luksusboliger får du naturen som din nærmeste nabo. Ikke noget med først at skulle afsted på cyklen eller gå mod metroen for at finde vej ud i det grønne. Naturen ligger bogstaveligt talt lige foran din hoveddør og venter.

Inde midt på Amager Fælled finder du De tre høje – også kendt som skraldebjerget, da dele af Amager Fælled rummer en fortid som gammel losseplads, og det oprindeligt var lavet af deponeret affald. I dag er der dog intet skrot over den grønne bakke. Området skaber et flot landskabsmæssigt løft til den flade slette, og fra toppen får du en fantastisk udsigt over København og helt ud til Kalvebod Fælled. Når Terrasserne står klar til indflytningen i vinteren 2022 er højene også perfekte til en kælketur i sneen.
I Fælledens store naturområde kan du også finde den gamle haveforening Nokken. Med de små, farvestrålende kolonihavehuse, bådebroer med joller og vild, urørt natur, finder du intet, der minder om stedet nogen andre steder i København. Og det er dét, som gør stedet så fantastisk. Arealet er åbent for alle, så du er velkommen til at gå på eventyr langs de små anlagte stier mellem træer, buske og højt græs.

 

Smag på byens bær og planter
Fra din store, åbne terrasse kan du høre nattergalens og rørdrummens karakteristiske fløjt og de mange frøers kvækken om foråret. Amager Fælled rummer nemlig en ganske unik flora og fauna. Med sine stille søer, vandhuller, høje træer og kystnære naturområder er det et område af høj naturkvalitet, og derfor huser det både almindelige og mere sjældne dyre- og plantearter. Særligt for området er eksemplarer af den sjældne orkidéart Riddergøgeurt og Brændeskærm, som I Danmark kun er at finde i Fælledens urørte natur. 

Men din nye nabo byder også på en række spiselige naturskatte. Du kan eksempelvis gå på opdagelse blandt brombærkrat, æbletræer, stikkende havtornsbærbuske og spiselige blomster til selvpluk. Den vilde danske natur er blevet gourmet i det danske køkken – og heldigvis er dit råvareudvalg lige omme i baghaven.

Bylivet findes lige rundt om hjørnet
Omgivet af åbne vidder og tæt krat, store engområder med knæhøjt græs, moser og søer er det let at glemme, at Amager Fælled kun ligger små 10 minutter væk fra Indre By.

Men som lejer i Terrassernes luksusboliger har du storbyens mange muligheder frit tilgængelige. Lige ved siden af din nye liebhaverbolig ligger Islands Brygge, hvor du kan finde hyggelige caféer, kaffebarer og lækre bagerier. Særligt om sommeren er området et populært samlingspunkt med adgang til græsarealer og Havnebad. Havnebadet holder dog åbent året rundt – uanset vejrudsigten.

En hurtig gå- eller cykeltur over Bryggebroen og du har nem adgang til shopping og indkøb i Fisketorvets Shoppingcenter. Hvis smagssansen for alvor skal forkæles for én aften, er Kødbyen stedet at besøge. Det hippe Vesterbro-område huser et væld af anmelderroste restauranter og barer – og også natklubber, hvis aftenen skulle ende med at blive afsluttet på dansegulvet.

Glæd dig til at forene storbylivet med grønne omgivelser i Terrasserne. Du kan læse mere om de luksuriøse lejeboliger og finde dit drømmehjem her.