Få din egen hængende have midt i København

Udsigt til vild natur midt i København? Hvordan kan det næsten lade sig gøre?
Det kan det i Terrasserne. De 35 nybyggede luksus-lejeboliger på kanten mellem Islands Brygge og Amager Fælled tilbyder uden tvivl byens bedste terrasseliv!

Drømmen om en privat udezone med plads til loungemøbler, grill og hjemmedyrkede grøntsager er normalt svær at kombinere med en lejebolig i København. Der er langt mellem de gode lejeboliger med egen altan, og er man heldig at finde en stor lejebolig, der passer til ens behov, er det ikke sikkert, at størrelsen på altanen er noget særligt.
Det dilemma har lejeboligerne i Terrasserne valgt at udfordre, og visionen er klar; Terrasserne skal tilbyde det bedste terrasseliv i København.
De mange lækre stuelejligheder har privat indgang gennem en dejlig forhave, og indeholder en grøn zone på helt op til 91 m2 pr. bolig.


Måske var det den naturskønne beliggenhed direkte ud til Fælledens grønne sletter, eller måske var det fordi arkitekt Rasmus Rodam fik nærmest frie tøjler til at skabe terrassernes liebhaverhjem. Resultatet blev i hvert fald en unik, trappelignende konstruktion, som tilgodeser, at alle beboere får et stort uderum i form af en altan eller terrasse med så god plads, at det vil opleves som at have sin egen have midt i byen. Med andre ord: Et udeliv som ingen andre i København!

Essensen ligger i navnet – Terrasserne
Navnet siger det hele. Terrasserne er en ejendom, hvor udeliv og udsigt vægtes højt. Lejeboligerne er ikke ens, men består af en blanding af familielejligheder med flere børneværelser, lejligheder til det kræsne par, der sætter pris på lækre detaljer og flot design og kæmpe penthouses med en imponerende panoramaudsigt. Det der er fælles for alle lejeboligerne, er deres store udsigtsplateauer, som man får direkte udgang til fra lejlighedernes leverum. I stueplan er det i form af en privat og afskærmet terrasse med god plads til havemøbler, plantekasser, grill, børnenes legetøj, parasol og hvad man ellers ønsker at indrette sin grønne udezone med. Længere oppe i højden af den kantede ejendom får man en stor altan med masser af sol, og store altandøre, der kan stå åbne hele sommerhalvåret, så der er en glidende overgang mellem indeliv og udeliv.

Når man står lidt på afstand, og betragter Terrassernes unikke arkitektur, kan man tydeligt se, hvordan ejendommen trapper ned, som en kantet pyramide, mod de grønne omgivelser og byens liv.

Der er en spændende variation i udformningen af de ”hængende haver”, så man sikrer, at alle beboere får bedst muligt lysindfald og glæde af udsigten til området.

Hvordan vil du indrette din hængende have?
I Terrasserne er alle de overordnede design-detaljer på plads, når du flytter ind i din nye lejebolig. Fra designerkøkkenet til de små trædetaljer og valget af danske designklassikere, men det er dig, der bestemmer indretningen af din egen udezone.
Dog har vi skabt et par smarte, indbyggede plantekasser i din grønne zone, så du kan kaste dig direkte over dyrkningen af sommerblomster, krydderurter eller jordbær til børnene.

Skal du også have et par bløde loungemøbler med god plads til at få vennerne på besøg? Og drømmer du om bøffer på gasgrillen, mens solen går ned over bryggen?

Glæd dig til at skabe din egen grønne oase i Terrasserne. Du kan se flere billeder af Terrassernes eksklusive designløsninger her.