5 cool fællesfaciliteter, der gør Terrassernes uderum unikt

Én ting er, at din arkitekttegnede lejebolig er lækkert designet, og indeholder de bedste materialer i de indvendige rum, men har du nogensinde tænkt over, hvor meget de ydre omgivelser også betyder for det liv, du skal leve i din bolig?

I Terrasserne har bygherre, arkitekt og landskabsarkitekter arbejdet sammen om at skabe flere unikke udeoaser, som alle beboere kan få glæde af.  Her får du de 5 fedeste detaljer i Terrassernes kommende udendørs oaser.

Nyd jeres fælles orangeri midt i gårdhaven
Terrasserne består af to selvstændige ejendomme med et skønt fælles gårdmiljø i midten. Her ligger det store orangeri, som giver beboerne mulighed for at nyde en lang sæson af hyggelige sammenkomster uanset vejret. Fællesmiddage, børnefødselsdage, eftermiddagskaffe, sommerfester, gløgghygge – det er i sandhed her i den lune oase, at fællesskabet skal dyrkes side om side med sommerblomsterne.

Orangeriet indeholder også en trappe ned til en rummelig underetage med køkken, toilet og fællesrum. Måske er det her, at dansegulvet til jeres næste fest skal være?

Hævet udsigtsterrasse med skønt kig til Fælleden
Ved siden af orangeriet ligger ”Torvet i byen”. Terrassernes charmerende, åbne plads, hvor de høje vildvinsranker vokser op ad bygningens gavl, og pynter med deres smukke, røde blade. Herfra kan man gå ad den åbne, spanske trappe op til den store, hævede træterrasse, der lokker med sine mange hyggelige teaktræs-havemøbler. Slå dig ned i en afslappet havestol med en kop kaffe i solen, og nyd den dejlige udsigt over hele “torvet” eller det grønne kig mod Fælledens naturlandskab.

Den hævede udsigtsterrasse fungerer samtidig som et smart, overdækket cykelskur for alle beboernes cykler. Muligvis byens pæneste cykelskur?

Skal vi spille petanque?
For enden af udsigtsplateauet/cykelskuret opstod et ledigt stykke, inden området åbner sig mod Fælledens buske, og dette skulle selvfølgelig udnyttes. Derfor har Terrasserne fået sin egen petanquebane, hvor beboerne kan mødes til turneringer eller et hurtigt spil efter aftensmaden.

Petanque er et herligt spil for alle aldre, nemt at gå til og lynhurtigt at lære. Hvem ved, måske skal I stable jeres egen petanque-klub på banen?

Et hyggeligt børneparadis
Terrasserne er som skabt til børnefamilier. I stueetagen er de eksklusive toetagers lejligheder sammenlignelige med det traditionelle familierækkehus med sin egen forhave, og perfekte til at rumme børnefamilien, der ikke ønsker at forlade Københavns aktive byliv, men alligevel gerne vil have fornemmelsen af hus, have, grillhygge med vennerne på terrassen og jordbærdyrkning i plantebedene.

Men udover de familievenlige lejligheder og ”stueplansrækkehuse” har landskabsarkitekterne også indtænkt det gode børneliv i de udvendige rammer. Derfor er et stort, grønt område blevet dedikeret til Terrassernes børn med en dejlig legeplads med trampolin, legehus og sandkasse.

Rundt om kan forældrene slå sig ned og holde kaffepauser på et af de mange bordebænkesæt.

Når I ikke gider rende hele byen rundt på jagt efter legepladser en søndag morgen, er det praktisk at have sin egen fælleshave og legeplads lige foran hoveddøren. Og så er det med garanti også her, at børnene kan møde deres nye legekammerater i Terrasserne.

Få pulsen op med udendørs fitness
Udover at tilgodese børnenes leg, skal de voksne selvfølgelig også have rum til fysisk udfoldelse i Terrassernes uderum. Derfor er der indrettet en udendørs fitness-zone i den grønne fælleshave nær legepladsen. For dem der har børn, er det dermed nemt at få styrket kroppen, mens børnene laver sandkager, og for alle andre er redskaberne også en nem løsning i en travl hverdag. Drop det dyre fitnessabonnement og brug motionsredskaberne efter en god løbetur på Fælleden eller en frisk svømmetur i havnebadet. 

Legeplads, orangeri, fitnessområde, petanquebane og et hyggeligt torv med udsigt. Hvad mere kan man næsten ønske sig af sit fællesområde? Der er kræset om hver en udvendig kvadratmeter, fra de mange indkøbte teaktræsmøbler til den nøje udvalgte beplantning og de specialbyggede plantebede. Men for bygherre har det været vigtigt, at de udvendige arealer kunne matche Terrassernes indvendige kvalitetsniveau og danske design.

Glæd dig til at opleve fællesskabet og det naturskønne udeliv som lejer i Terrasserne.
Du kan tilmelde dig udlejningslisten og få mere information om lejeboligerne her.